Sonia Cervera i Irene González, proclamades falleres majors de Llíria

L’acte ha servit per a despedir les seues antecessores, Marta i Edurne

Les falles de la capital del Camp de Túria ja compten oficialment amb les seues màximes representants per al nou exercici. L’alcalde Manolo Civera ha proclamat esta vesprada a Sonia Cervera López, de la Falla Alpelic i adjacents, i a la xiqueta Irene González Cancar, de la comissió Pla de l’Arc, com a fallera major i fallera major infantil de Llíria 2020, respectivament.

L’acte, que s’ha celebrat al teatre de la Llar del Jubilat, ha comptat amb la presència del president de la Junta Local Fallera, Martín Martínez, i de la comunitat fallera de la localitat.

La cort d’honor de la fallera major de Llíria 2020 està formada per Helena Gómez, Raquel Miñano i Vicen Escribano. Mentres que la cort infantil la componen les xiquetes Melany Gavidia, María Isabel Aguilar, Carla Bustos i Chiara Miñano.

L’alcalde Manolo Civera ha felicitat les noves regines de la festa fallera al municipi, amb el desig que “esta experiència es convertisca en una moment excepcional en les vostres vides”.

La proclamació de les noves falleres majors de Llíria ha estat precedida per l’acte de despedida de Marta Torres i Edurne Romero, les antecessores en el càrrec, a qui ha agraït la seua labor i ha recordat que “el vostre nom queda ja gravat en la història fallera de la nostra localitat”.

Igualment, en l’acte s’ha realitzat “un merescut reconeixement per la seua inestimable tasca” a Manolo Romero, que ha exercit com a president de Junta Local Fallera de 2013 a 2019.

Amb la proclamació s’inicia el compte enrere per a les Falles de 2020. Dissabte que ve, 9 de novembre, a les 18 hores se celebrarà l’acte d’exaltació de les noves falleres majors al teatre de la Unió Musical de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà