EliaNadal, l’oferta d’oci per a aquestes festes en l’Eliana

L’agenda de Nadal arriba enguany repleta d’esdeveniments especials per a fer les delícies de grans i menuts fins al pròxim 6 de gener a l’Eliana. EliaNadal s’estrenarà amb la Fira del Comerç que enguany comptarà amb la presència de la cantant elianera Melani, a qui l’alcalde Salva Torrent oferirà una recepció al migdia del diumenge 15, després del seu pas per Eurojunior.

La principal novetat serà l’activitat d’oci responsable Street Gaming, dirigida a joves de 12 i 30 anys. Una jornada on coneixeran els secrets i les potencialitats de la realitat virtual i de les noves tecnologies, de la mà d’experts orientadors en la matèria.

A més, a partir del dilluns 16 els interessats a fer-se amb un exemplar del calendari municipal del 2020 poden passar a recollir-ho per l’Ajuntament. Un almanac molt especial que en aquesta ocasió ha comptat amb la participació de centenars de veïns i veïnes, que durant el mes de novembre passat es van realitzar una multitudinària sessió de fotos.

La música, com no podia ser d’una altra manera, tindrà un paper protagonista en EliaNadal, amb els concerts de l’Orquestra i Banda Simfònica de la Unió Musical, l’Escoleta del Cor i l’Escola Coral de l’Eliana o el musical infantil de Robin Hood.

Per als més menuts, el calendari nadalenc ve també replet de contacontes, cinema, espectacles de màgia i activitats tradicionals com ara la Ronda del Sereno o els tallers “Un nadal per a tots i totes”, una proposta formativa i d’oci per a aquesta època de vacances.

La cita solidària de referència a l’Eliana serà la III Fira del Voluntariat, el dissabte 21. Un punt de trobada l’objectiu de la qual és contribuir al benestar i creixement de la societat. L’esport més solidari tampoc podia faltar, com cada any, a la convocatòria de Sant Silvestre el diumenge 29.

I una vegada estrenat el 2020 destaca la visita de l’emissari Real per a recollir les cartes dels més menuts el divendres 3 i la Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient que arrancarà, el diumenge 5, des de la plaça d’Europa sobre les 18 hores, posant el punt i final a l’època més entranyable de l’any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà