Un Nadal ple d’activitats a Serra

L’encesa de l’arbre de la plaça de la Font ha inaugurat les activitats de Nadal a Serraque acabaran el 5 de gener amb la visita dels Mags d’Orient i on la principal novetat es el Mercat Nadalenc en la plaça de la La Primitiva el 14 i 5 de desembre.

Divendres de vesprada, tots els xiquets estan convidats a participar en el tradicional Taller de Manualitats que acull la biblioteca i dissabte, la Casa de la Cultura acollirà a les 18.30 hores la representació de l’obra teatral el Cumpleaños de Alicia, adreçat a públic familiar.

Durant la setmana prèvia al Nadal, el jurat dels Concursos de Nadal visitarà els participants en les diferents categories: Betlems i Naixements; Il.luminació i decoració de façanes i balcons i aparadors del comerç local. Els premiats rebran xecs regal per a gastar als comerços i locals d’hostaleria de la població.

El pare Noel visitarà l’escoleta i el CEIP Sant Josep el 20 de desembre. Santa Claus, acudirà a saludar els usuaris de l’Aula de Respir en el primer any d’apertura.

El Grup de Tabal i Dolçaina oferirà les seues tradicionals nadales pels carrersen la vesprada del dia 18 i la Primitiva i la Unió Musical oferiran el concert de Nadal, el 21 de desembre i el de Cap d’Any, el dia 28 de desembre, respectivament.

El Patge Reial acudirà a replegar les cartes dels xiquets en la vesprada del 27 de desembre i es celebrarà la tómbola a benefici de la V Caminata Solidària contra el Càncer.

El dissabte 28 es celebrarà la San Silvestre Solidària eamb inscripcions en espècie per al Banc d’Aliments Local.

La regidoria de Joventut ha organitzat l’excursió a Expojove per al 3 de gener amb autobusos que eixiran des de l’Ajuntament de Serra i la urbanització Torre de Portaceli, prèvia inscripció.

El Cinema d’Hivern acollirà la projecció de dos pel·lícules el diumenge 22, en dos sessions i a preus populars, ‘Malèfica. Maestra del Mal’ i el 4 de gener ‘Frozen 2’.

Amb l’arribada dels Mags d’Orient i posterior entrega de joguets i regals per als xiquets acabaran les activitats previstes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà