V Premi Grattia Maximilla de Llíria

L’Ajuntament de Llíria dedica el V Premi Grattia Maximilla, que es concedeix anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona, a la dona en el comerç. Este guardó pretén reconéixer públicament a aquelles dones de la localitat que, des de diferents àmbits, han destacat per trencar els prejudicis socials i culturals que impedixen la igualtat real, o que han destacat per la seua labor a favor d’estos valors.

Les candidatures per a este premi es podran presentar fins al pròxim 28 de febrer a proposta del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania. 

 D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat ha organitzat el XX Concurs de Cartells i el XIV de Fotografia del 8 de Març.

El termini d’inscripció per a participar en els dos estarà obert des de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província i fins al 25 de febrer. Els treballs participants s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

El concurs de Cartells està dividit en dues categories: la categoria A, per a persones fins a 16 anys, i la categoria B per a majors de 16 anys. En cadascuna d’elles es repartiran dos guardons, un primer premi i un altre per al millor participant de la localitat. El certamen de Fotografia concedirà dos premis, un al millor treball presentat i un altre al millor concursant local.

  Tots els guardons del Dia Internacional de la Dona s’entregaran el 5 de març.  Les bases dels premis estan disponibles en la web municipal www.lliria.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà