El teatre al carrer obri l’agenda cultural de Llíria de juliol

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria estrenarà demà divendres, 26 de juny, un nou cicle de la seua programació cultural amb l’espectacle ‘Mare no hi ha més que una (Gràcies a Déu)’. Un camió recorrerà, des de les 19.30 hores, els principals carrers de la ciutat amb els monòlegs d’Óscar Tramoyeres. L’humorista actuarà en quatre punts estratègics del municipi perquè es pugadisfrutar des dels balcons i les terrasses dels locals d’hostaleria. 

La Regidoria de Gestió Cultural torna a oferir així l’agenda estable amb públic, paralitzada per l’estat d’alarma, i que es desenvoluparà principalment durant tots els caps de setmana del mes de juliol.

Un dels plats forts de l’agenda serà el concert de cambra que realitzarà l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, titular del Palau de les Arts,  el pròxim 22 de juliol.

El programa d’actes comptarà també amb les actuacions de l’humorista Eugeni Alemany el 17 de juliol, el grup Melomans el dia 3, el concert de BlueProject Jazz Quartet el 10 de juliol, i l’exposició dedicada a José Manaut.

De la mateixa manera, se celebrarà la quarta edició del Festival d’Arts Escèniques al Carrer Llíria Escènica, que reunirà sis companyies del 24 al 26 de juliol.

Tots els espectacles programats seran amb aforament limitat, complint les preceptives mesurades de seguretat, i serà necessari reservar els seients prèviament per telèfon o a través de l’App municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà