Certamen literari ‘Pascual Enguídanos’ de Llíria

cartel certamen literario

La Regidoria d’Arxius i Biblioteques de Llíria ha organitzat una nova edició del certamen de relats curts en castellà i valencià ‘Pascual Enguídanos-George H. White’. Els treballs es podran presentar fins al pròxim 31 d’agost. La convocatòria està oberta a majors de 18 anys, residents a la Comunitat Valenciana, i que no hagen sigut premiades al 2019.

Els relats hauran de ser inèdits, no haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d’esta convocatòria, i la temàtica serà l’aventura en qualsevol gènere i modalitat (fantasia, policíaca, històrica, ciència-ficció, western, viatges).

El certamen ‘Pascual Enguídanos-George H. White’ 2020 concedirà guardons en dues categories, castellà i valencià. En cadascuna s’atorgarà un primer premi dotat econòmicament amb 800 euros, i un altre per al finalista de 400 euros.

Les bases d’esta sisena edició estan disponibles en el tauler d’anuncis de la web municipal.

L’Ajuntament de Llíria promou cada any este certamen amb la finalitat de fomentar la creació literària i difondre l’obra de l’escriptor nascut a Llíria, Pascual Enguídanos, precusor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà