Tallers d’oci jove en l’Eliana

cartel elliana

La Regidoria de Joventut ha dissenyat un programa de tallers d’oci gratuïts dirigits a joves d’entre 14 i 30 anys com a alternativa a aquest estiu tan atípic. L’ús de màscara serà obligatori durant el desenvolupament de les activitats i es garantirà en tot moment la seguretat dels participants enfront del Covid-19.

El programa consta de quatre tallers que tindran lloc a la Biblioteca Municipal de l’Eliana. El dimarts 21 i el dimecres 22 de juliol es desenvoluparà el taller de fotografia mòbil de 18 a 20 hores i el dilluns 27 de juliol, s’impartirà de 18 a 20 hores el taller de robòtica.

El dijous 23 de juliol, donarà principi el curs de teatre, que s’allargarà fins al 14 d’agost i tindrà lloc els dijous i divendres de 9 a 13 hores.

Finalment, els joves elianers podran gaudir del taller de begudes saludables el divendres 31 de juliol de 18 a 20 hores.

Per a inscriure’s en alguna de les activitats o rebre més informació, els interessats podran posar-se en contacte amb la Regidoria de Joventut telefonant al 96 275 80 30 EXT. 121 o escrivint a elijove@leliana.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà