Setmana de la Mobilitat a Llíria del 16 al 22 de setembre

cartel semana movilidad

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria commemora la Setmana de la Mobilitat Sostenible que es desenvoluparà del 16 al 22 de setembre en el qual a causa del Covid-19, les activitats que se solen realitzar cada any seran substituïdes per accions que podran materialitzar tant els serveis municipals com la ciutadania.

Coincidint amb el retorn a les aules de l’alumnat, una de les accions que es proposa fer als pares i mares que viuen al nucli urbà, és que no usen el cotxe per a portar als menuts als centres educatius i s’acudisca caminant en l’entrada com en l’eixida”.

El 22 de setembre, el Dia sense Cotxes l’autobús serà gratuït en totes les seues línies, tant les que donen servei al nucli urbà, com a l’hospital i urbanitzacions.

Al llarg de tota la setmana i amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bici , totes les persones que es facen una foto amb les lletres de ‘Llíria Sostenible’ davant algun dels monuments locals, la pengen en el seu Facebook amb l’etiqueta #LlíriaSostenible20, el nom del monument i etiqueten a @aytolliria, entraran en un sorteig de 10 lots de publicacions locals de la Xarxa Biblioteques de la ciutat.

Des de la Regidoria de Joventut s’ha organitzat per al diumenge 26 de setembre, a les 9.30 hores, una eixida amb bici fins al Parc de Sant Vicent. Les persones interessades a participar poden apuntar-se en el telèfon 607037796.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà