Setmana de les Lletres Vila de l’Eliana del 19 al 24 d’octubre

cartel leliana

La Setmana de les Lletres Vila del l’Eliana arrancarà el pròxim dilluns 19 d’octubre amb el Dia de les Escriptores i la lectura de textos de dones seleccionades per la Biblioteca Nacional.

L’acte, titulat ‘L’esforç quotidià de les dones’ tindrà lloc a la Sala Multiusos del Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) conduït per la poetessa elianera Pura Peris.

La setmana continuarà dijous 22 d’octubre amb la taula redona ‘Novel·les policíaques: les dones protagonistes’ presentat per la presidenta del Club de Lectura de l’Eliana, Lorena Barroso amb la participació de Juanjo Braulio i Salva Alemany a les 19 hores a la Sala Multiusos de la EPA.

Divendres 23 d’octubre l’Auditori acollirà a les 19 hores l’homenatge-conferencia a l’escriptora Alicia Giménez Bartlett, pionera a aportar una perspectiva femenina i feminista a la novel·la policíaca espanyola amb la presència dela directora General de Cultura, Carmen Amoraga, i de l’escriptor i crític de cinema, Pedro Uris.

Per a concloure la Setmana de les Lletres 2020 l’Eliana commemorarà el Dia Internacional de les Biblioteques que se celebrarà dissabte 24 d’octubre.

L’aforament a tots els actes és limitat, l’entrada és gratuïta i amb invitació a través de la web www.elientrada.es .

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà