Matinals per a gent gran a l’Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana posa en marxa, amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, una programació d’activitats dirigida a aquest sector del públic amb l’objectiu d’oferir espectacles d’oci, cultura i entreteniment en els matins de l’últim diumenge de cada mes. Amb el títol de Matinals per a Gent Gran, l’activitat arrancarà diumenge que ve 25 d’octubre i hi ha programades quatre sessions fins al 27 de desembre, totes elles a les 12 del matí al Cinema d’Estiu.

El cicle s’inicia amb l’actuació del duo Livianas Provincianas, amb un espectacle titulat “Es mi hombre” que constitueix tot un homenatge al cuplet. Per al mes de novembre hi ha previstes dues sessions, una extraordinària el diumenge 22 amb un monòleg de Carol Tomás, còmica referent “de la terreta”, que inclou el tradicional homenatge a la persona de major edat del municipi, i la del diumenge 29 amb l’actuació del Cor de l’Eliana i la seua “Escoleta” amb un concert titulat “Retrobem-nos”.

Amb aires nadalencs es tancarà la programació en aquest atípic 2020 el diumenge 27 de desembre, amb música dels anys 50 i les harmonies vocals del trio WOT, que faran un recorregut pels principals clàssics nadalencs de l’època.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà