Cancel·lat el Trail3Pics Les Rodanes de Vilamarxant

cartel vilamarxant

El Club Atletisme Vilamarxant ha comunicat la cancel·lació de la dissetena edició del Trail3Pics Les Rodanes de Vilamarxant, que estava previst per al pròxim 31 de gener, amb motiu de la situació epidemiològica que afecta la comarca del Camp de Túria.

L’entitat local tenia previst organitzar una competició virtual del Trail3Pics Les Rodanes, no obstant això l’agreujament de la crisi en les últimes sanitària obliga a cancel·lar totalment la prova per a evitar possibles contagis entre els participants.

“Ja descartada l’edició presencial, vam estudiar i treballar perquè la carrera se celebrara de manera virtual, però amb la situació que travessa sanitàriament la zona, creiem convenient minimitzar riscos i evitar possibles quedades o aglomeracions en sendes i camins”, ha explicat el club en un comunicat.

“És una decisió tan dura com real i ens dol a tots, però és una decisió molt madurada i motivada per la situació sanitària actual. Hem analitzat l’evolució de la pandèmia, així com els riscos tant per als atletes com per als voluntaris”, continua el comunicat.

Finalment, el club desitja salut per a tots en “estos moments de lluitar i véncer al més prompte possible a este virus gràcies a l’esforç i responsabilitat de tots”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà