Llíria llança la iniciativa ‘Escola de Families’

Escola de famílies Llíria

L’Ajuntament de Llíria, a través del seu departament de Serveis Socials i l’associació Ítaca ASC, llancen la iniciativa ‘Escola de Famílies, que tractarà de transmetre competències i actituds positives per a millorar la qualitat de vida dins del nucli familiar. Este projecte arrancarà el 2 de març atenent 12 famílies.

A través d’un model basat essencialment en dinàmiques i activitats de grup, es proporcionarà a les famílies tot tipus d’eines educatives i recursos lúdics per a construir un clima positiu de convivència domiciliària.

El principal objectiu de ‘Escola de Famílies’ és que les famílies participants coneguen la importància d’una comunicació fluïda entre tots els membres. A més, tenint en compte l’actual context sanitari, on s’han incrementat les hores de vida a casa, també es mostraran múltiples fórmules per a invertir el temps d’oci en el nucli familiar.

El funcionament del projecte estarà estructurat en dues dinàmiques. D’una banda, un taller que s’impartirà tots els dimarts de cada setmana, d’1 hora i 30 minuts de duració. I, d’altra banda, una jornada mensual amb 3 hores de convivència familiar, que se celebrarà sempre els dissabtes.

Totes les activitats estaran organitzades per una coordinadora, una persona llicenciada en Psicologia, una altra persona que desenvoluparà les tasques de mediació i, finalment, 3 persones més amb experiència en formació, animació i educació que actuaran com a dinamitzadores en tots els exercicis plantejats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà