Torna Cinc Segles de Música a l’Eliana amb ‘De natura mulieres’

cartel eliana

El festival Cinc Segles de Música torna aquest dissabte 27 març a les 19.30 hores a l’Auditori de l’Eliana amb el concert ‘De natura mulieres, la dona creadora’, protagonitzat per Piacere dei Travesi, una formació femenina integrada per la soprano Carmen Botella i un trio de flautes travesseres renaixentistes format per Marisa Esparza, Laura Palomar i Silvia Rodríguez

Aquestes quatre músiques, amb sòlida formació i projecció internacional, són grans especialistes en la música del Renaixement i el Barroc i han demostrat al llarg de la seua carrera el seu bon fer tant en concerts com en produccions discogràfiques.

El repertori del concert convida a la reflexió sobre les dificultats a les quals han hagut d’enfrontar-se les dones que tractaven d’exercir la professió musical en l’època i els primers passos en l’emancipació femenina en el Renaixement. S’escoltarà música d’Aleotti, Gràcia Baptista, el Papa Urbà VIII, Santa Teresa de Jesús, Antonio de Cabezón, Francisco Salinas, Casulana i Isabel de Villena.

Les entrades estan a la venda al web municipal EliEntrada, a 5 euros la general i 4 la reduïda. En aquest concert s’observaran totes les mesures preventives anti Covid: presa de temperatura, distància interpersonal, ús de gel i màscara, a més d’aforament reduït.

A l’octubre es va presentar la programació de la temporada 2020/2021 que incloïa huit concerts fins el mes vinent de juny. De moment, a causa de la pandèmia de Covid-19, només s’ha pogut celebrar amb presència de públic la gala inaugural amb l’òpera “Madama Butterfly” de Puccini. El concert de novembre, “Sublime”, amb Pablo Gómez Ávalos es va oferir al públic en format en línia, mentre que els concerts de gener i febrer, amb les agrupacions La Guirlande i Ensemble Scherzo de València respectivament, van haver de ser suspesos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà