Serra obri la fase de votacions per al VI Concurs de Fotografia Pascual Navarro

concurs fotografia 2021 pascual navarro serra

Des de hui i fins al pròxim 3 de maig a les 23.59 hores queden obertes les votacions per a triar la imatge guanyadora al VI Concurs de Fotografia Pascual Navarro de Serra.

Les fotografies estan publicades a un àlbum de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Serra. La foto guanyadora serà aquella que més m’agrada obtinga durant els dies que està oberta la votació. Per tant, és ahí on s’haurà de votar.

En esta edició s’han presentat 20 treballs amb una temàtica comuna: Serra, la primavera i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament convocà este concurs amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural.

El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi que va faltar el 6 l’abril de 2017. El 6 d’abril ha estat la data triada per a arrancar el concurs amb l’enviament de fotografies.

La temàtica del concurs és la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs són inèdites i originals i realitzades al nostre terme municipal.

El 4 de maig es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà