El festival «A la llum de la lluna» posa a la venda les entrades per a M-Clan i Tardor

a la llum de la lluna

El cicle ‘A la llum de la lluna‘, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, ha activat les entrades per als concerts dels grups musicals M-Clan i Tardor, que es poden descarregar al web del festival des del 26 d’abril a les 12.00 hores.

Els concerts d’M-Clan i Tardor se celebraran a les 19.00 hores a l’aire lliure al claustre del monestir de Sant Miquel dels Reis en compliment de la normativa derivada de la COVID-19.

Les entrades per a Zahara, Revólver i Soleá Morente eixiran el pròxim 11 de maig amb les noves condicions que establisquen les autoritats sanitàries.

Les entrades seran gratuïtes i es repartiran per ordre de reserves amb un màxim de 4 persones per compra i tindran unes despeses de gestió cobrades pel servei de la plataforma de distribució d’entrades de 2,5 euros per entrada, iva inclòs.

‘A la llum de la lluna’ s’inicia amb el grup M-Clan, que actuarà el 7 de maig interpretant en format acústic una selecció dels millors temes que han gravat en els quasi 20 anys que porten de trajectòria.

Els valencians Tardor presenten temes del seu últim disc, ‘El mal pas’, el 14 de maig, un treball seleccionat per la crítica i finalista en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana i els Premis Ovidi.

La cantant Zahara actuarà el divendres 21 de maig; la banda local Revólver, el 28 de maig, i tanca el cicle Soleá Morente el 4 de juny.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà