L’Eliana, seu de les finals de la Copa Valenta aquest diumenge

cartel Copas Valenta

L’Eliana acollirà aquest diumenge, 20 de juny, les finals de la Copa Valenta de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV).

El camp de futbol del poliesportiu municipal serà per primera vegada la seu de les dues finals de futbol femení de la I Copa Valenta Nacional, a les 10 del matí amb equips de Primera Nacional, i la III Copa Valenta FFCV, a les 12 hores amb equips de Lliga Repte, gràcies a la col·laboració del Club de Futbol Base l’Eliana i l’Ajuntament.

A la vesprada, sobre la mateixa gespa se celebraran les Lligues Infantil i Cadet Autonòmiques, a les 18 i les 19.45 hores respectivament. Els resums dels partits de totes les categories es podran veure en el canal de Youtube de la FFCV, ja que l’aforament serà limitat, atenent les actuals mesures anticovid.

La regidora de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha convidat als elianers ia participar en aquesta cita i a reforçar, especialment, la competició femenina del més alt nivell espanyol. «El futbol femení compta amb una gran base en la localitat i amb un equip que ha collit grans èxits en aquesta temporada en la Lliga Autonòmica. D’ací la importància d’acollir aquesta competició, que facilita la seua visibilització i el foment de la igualtat en l’esport».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà