Bétera dóna veu als seus joves en I Fòrum Jove

toc toc despierta betera

La jornada tindrà lloc dimecres que ve 23 de juny de 17:00h a 19:30h a l’Aula Jove

“Comptem amb els joves de Bétera, ens importa la seua opinió i volem conéixer les seues inquietuds” aquesta és la màxima de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío. Per això des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament s’ha posat en marxa el primer Fòrum Jove.

Un espai obert de debat i participació on els joves del municipi són els protagonistes. Dimecres que ve 23 de juny la població juvenil d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys pot participar en aquesta jornada que tindrà lloc a l’Aula Jove de l’antiga Escoleta Josefa Guardiola (c/Sant Lluís 18).

Des de les 17:00h i fins a les 19:30h la tècnic de Joventut al costat de dos dinamitzadors juvenils atendran tots els suggeriments i realitzaran unes dinàmiques de grup per a debatre sobre temes com l’ocupació, l’oci educatiu, la salut o el voluntariat entre molts altres àmbits d’actuació. L’Alcaldessa al costat de la regidora de Joventut participaran en la segona part d’aquest Fòrum una vegada s’hagen extret les conclusions.

“És una oportunitat perquè prenguen la paraula i ens expliquen què volen, què necessiten, què els agradaria que hi haguera a Bétera. Totes les seues opinions i inquietuds es tindran en compte des de la nostra àrea a fi de realitzar polítiques juvenils, activitats i projectes a futur”, ha destacat la regidora de Joventut, María Segura.

Tant Elia Verdevío com María Segura han posat l’accent en la importància de conéixer les necessitats de la juventud de Bétera a fi de gaudir en harmonia d’un municipi millor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà