Bétera aposta per la diversitat i la igualtat el Dia de l’Orgull LGTBI+

El consistori ha organitzat una intervenció artística urbana

L’Ajuntament de Bétera ha commemorat hui el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ seguint la seua campanya institucional “Bétera amb Orgull”.

D’aquesta manera, la regidoria d’Igualtat s’ha traslladat aquest matí a la Biblioteca Municipal per a fer lliurament de nous títols literaris i jocs didàctics en matèria de gènere i activisme LGTBI, que ja estan a l’abast de tots els beteranos i beteranas. Tot això dins del projecte Diversitecas. Un projecte que a més es duu a terme en els centres educatius de Bétera (CEIPS Lloma del Mas i Camp de Túria i l’IES els Alfàbegues) on també s’han incorporat nous llibres i novel·les.

A més hui s’ha realitzat, al costat de la regidoria de Joventut, una intervenció artístic urbana en la qual joves del municipi han participat pintant amb els colors de l’arc de Sant Martí alguns elements del mobiliari urbà.

En definitiva, un any més, el Consistori beterano se suma a la realitat del col·lectiu LGTBI per a visibilitzar i garantir la inclusió i la diversitat social, així com el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere per una Bétera orgullosa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà