Dimiteixen els dos regidors de Vox a Bétera

concejales Vox naquera

Fidel Valcarce i José Antonio García deixen l’acta

Dimissió en bloc en el grup municipal de Vox a l’Ajuntament de Bétera. Els dos edils de la formació,  Fidel Valcarce i José Antonio García, han presentat la seua renúncia a l’acta menys de dos mesos després de prendre possessió del càrrec el passat 17 de juny.

Tal com ha confirmat a Infotúria.com l’encara portaveu de Vox, José Antonio García, la decisió si escau està motivada per “motius personals” i malgrat el deixar l’acta continuarà militant en el partit.

García ha negat que existisca cap oferta del seu partit per a ocupar un càrrec en València i ha reiterat que “de moment no hi ha res”.

Quant a Valcarce, que afrontava la seua segona legislatura -en l’anterior va estar com a únic representant de Vox- la renúncia es deu a circumstàncies familiars.

El ple del pròxim dilluns donarà compte de la renúncia de tots dos, que seran substituïts pels següents en la llista electoral amb la Vox va concórrer a les eleccions municipals del 28M, Emilio Gimeno i Helena Martínez, que ocuparen el número 3 i 4 de la candidatura, respectivament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà