Turisme Llíria llança ‘Sintonitza amb Llíria: Simfonia de Cultures’

catel lliria

Turisme Llíria ofereix ‘Sintonitza amb Llíria: Simfonia de Cultures’, un paquet turístic desenvolupat amb la col·laboració de l’agència receptiva TuriArt. “Este programa estarà compost per un total de tres excursions, amb eixida des de València, que combinaran l’assistència als concerts del LLUM Fest ‘Llíria Universal Music’ amb una visita pel patrimoni cultural i històric edetà i una degustació de la gastronomia més típica de la localitat”, ha explicat l’edil de Turisme, Paco García.

“Es tracta, sensdubte, d’unaexcel·lentoportunitat de gaudir de l’àmpliariquesa cultural, històrica i gastronòmica que posseeixLlíria, al costat de la música”, ha afegit el regidor.

La primera d’estes excursions serà ‘Simfonia Romana’, programada per al dissabte 14 de novembre. Inclou una ruta per l’Edeta Romana (Mausoleus Romans, Termes de Mura i Mosaic de Ca Porcar), la visita a la societat musical de la Primitiva de Llíria i la posterior assistència al concert d’Edetania Camerata.

El divendres 26 de novembre se celebraràl’excursió ‘Simfonia Medieval’, que inclourà una ruta per la Lyria Medieval (BanysÀrabs, pintures del Bon Pastor i església de la Sang), la visita a la Unió Musical i, finalment, l’assistència al concert d’Harmonie Ensemble.

Per al dissabte, 27 de novembre, Turisme Llíria ofereix l’últim ad’estes excursions: ‘Simfonia Barroca’. Esta recorrerà la Llíria Renaixentista i Barroca (Palau de Ca la Vila i església de l’Asssumpció), a més d’una visita per la societat de la Unió Musical i l’entrada per a assistir al concert de Plural Ensemble.

Cadascuna de les tres excursionsinclou, a més, un tempslliurepel centre històric del municipi per a visitar elscomerçoslocals i la degustaciód’un menú llirià, amb els plat smé semblemàtics de la gastronomia edetana.

Les persones interessades ja poden realitzar la reserva en la web de TuriArt: https://www.turiart.com/catalogo-de-productos/proximas-rutas/llum-festival-lliria/. Les persones residents a Llíriatenen un 20% de descompte en l’adquisció del paquet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà