Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia dels Drets de la Infància

cartel sab

El proper dissabte 20 de novembre es commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància, dia en què l’Assemblea General de l’ONU va aprovar el text de la Convenció sobre els Drets del Xiquet, i d’obligat compliment per als països que l’han signada.

Per això, des de l’Ajuntament de Sant Entonio de Benaixeve s’han preparat una sèrie d’actes per a celebrar este dia, amb l’objectiu de donar a conéixer aquests drets i donar veu i visibilitat a les xiquetes i els xiquets, i en particular als de la localitat de Camp de Túria,

Els actes, als quals tots els veïns estan convidats a participar, tindran lloc a partir de les 11 hores. En primer lloc es llegirà un “Manifest per la Infància” a càrrec dels membres del Consell Municipal d’Infància i Adolescència. Seguidament, es realitzarà un recorregut pels carrers del municipi, des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la Casa de la Joventut, amb cartells i pancartes reivindicant els drets de les xiquetes i xiquets, acompanyats d’una xaranga.

Al voltant de les 11.30 hores tindrà lloc en els exteriors de la Casa de la Joventut un Taller de Graffiti, ‘La ciutat que vull’, en el qual participaran tots aquells que s’hi hagen inscrit, d’entre 10 i 15 anys.

A les 18 hores, es representarà en el gimnàs del col·legi 8 d’Abril l’obra teatral ‘Prohibido volar’, creada íntegrament pels xiquets del Taller de Teatre.

El divendres 12 de novembre a les 18.30 hores, en l’expositor de la Plaça de l’Ajuntament, s’inaugurarà l’exposició de fotografies ‘La ciutat que sent’ amb les fotografies que els xiquets de Sant Antoni han realitzat, volent expressar com veuen ells el seu poble.

Aquesta mostra de fotografía podrà visitar del 12 al 21 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà