L’Eliana celebra la Fira de la Infància el 21 de novembre

cartel leliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat per al diumenge 21 de novembre la Fira de la Infància, que acollirà al parc de la Pineda una variada oferta d’activitats dirigides especialment als més menuts.

La jornada festiva se celebrarà en el passeig Secondo Baldín, des de les 10.30 hores, i comptarà amb diversos tallers creatius i educatius, alguns d’ells centrats en la figura del cineasta Luis García Berlanga, en el centenari de la seua mort.

Els xiquets podran gaudir també d’una gimcana teatral a càrrec d’APLAE, tallers de cant i veu a càrrec de l’Escola Coral i un taller de conscienciació i solidaritat de la mà de l’ElianaVol.

A les 11.30 hores tindrà lloc el contacontes ‘El cofre de la igualtat’, dins del programa d’activitats que està duent a terme l’Ajuntament amb motiu de la celebració del 25N i amb l’objectiu de conscienciar als i les més menudes sobre la igualtat de gènere.

A continuació, a les 12.30 hores, tindrà lloc l’actuació musical ‘Un planeta millor’, a càrrec del grup de música familiar en valencià Trobadorets. Una actuació interactiva, on coneixeran conceptes com el canvi climàtic, l’economia circular, els productes de proximitat, el transport col·lectiu o el respecte per la naturalesa, en un espectacle que ajudarà els xiquets a interioritzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Durant tot el matí les persones participants podran gaudir, a més, de diferents espais com a jocs de carrer, photocalls, risoteràpia o creativitat lliure.

Les celebracions entorn del Dia Internacional de la Infància, no obstant això, iniciaran aquest divendres 19 de novembre amb la constitució oficial del Consell de Xiquetes i Xiquets, al Centre Sociocultural.

El dissabte 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància, l’Auditori Municipal acollirà l’actuació de teatre audiovisual dirigida al públic familiar ‘Peregrinos’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà