Fira del Dolç Artesà de Casinos

L’Escola de Música del Clarín celebra Santa Cecília 19 de novembre

cartell satcecilia

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria celebrarà una jornada extraordinària amb motiu de la festivitat de Santa Cecília el divendres, 19 de novembre, des de les 17 hores a les instal·lacions de la societat.

L’equip directiu i el professorat del centre han preparat una jornada lúdica i formativa amb tallers i jocs musicals; que faran divertir-se a tot l’alumnat del centre. A més a més, es projectarà una pel·lícula i hi haurà xocolatada per berenar.

Per últim, es realitzarà l’acte d’entrega del diplomes acreditatius a tot l’alumnat que obtinguera una matrícula d’honor o un excel·lent a les diferents assignatures del curs 2020-2021. “La celebració de la festivitat de Santa Cecília és una tradició que se celebra al Clarín des de fa més de 30 anys” explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez.

“Després del curs anterior, marcat per la covid, hem volgut recuperar esta celebració amb una jornada de diversió per a tot l’alumnat del centre. Han sigut un exemple, durant tota la pandèmia. Per això, els hem preparat una vesprada per a elles i ells, en què principalment gaudisquen i juguen amb la música”.  

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.