Loriguilla celebra el Dia de la Infància amb activitats en els centres escolars

cartel loriguilla

L’Ajuntament de Loriguilla ha organitzat diverses activitats en els centres educatius del per a celebrar el Dia de la Infància, que es commemora el 20 de novembre. A més, el consistori entregarà un obsequi a tot l’alumnat de Loriguilla.

Tant el col·legi Mozart com l’Escola Infantil Mandarina dedicaran demà 19 de novembre a desenvolupar les activitats preparades.

A l’Escola Infantil Mandarina s’ha preparat un contacontes que protagonitzaran les mestres i que es realitzarà respectant els grups bambolles.

Els més xicotets i xicotetes gaudiran de diversos contes de la col·lecció del Bressol a la Lluna i els i les més majors del conte De quin color és un bes?, de Rocío Bonilla.

Pel que respecta al col·legi Mozart, l’alumnat es divertirà i aprendrà gràcies als tallers que ha preparat el grup de Dinamització d’oci i temps lliure del Taller d’Ocupació.

Per a conscienciar a l’alumnat sobre la importància d’aquest dia, es realitzaran tallers que tindran com a eix temàtic l’educació en valors. A través de jocs, contes, cançons, etc. es treballaran valors com el respecte, l’autoestima o l’empatia, fonamentals per a mantindre relacions sanes i que permeten una bona convivència.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà