Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a celebrar el Nadal

cartel sab

Comencen els preparatius per al Nadal a Sant Antoni de Benaixeve, amb una àmplia programació d’activitats organitzades conjuntament per les regidories de Festes, Cultura, Esport, Igualtat i Polítiques Inclusives i Infància, Adolescència i Joventut.

Els actes començaran el pròxim dimecres 8 de desembre a les 19 hores, amb l’encesa de llums de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament, la inauguració de l’Arbre de Nadal, el Betlem i la Bústia Real.

El dia 11 tindrà lloc un torneig de Petanca de Nadal a les 11 hores al parc del carrer Merla. Per participar-hi cal contactar a través de Whatsapp en el 629 265 316.

Després d’estes activitats, l’agenda d’actes continuarà a partir del 22 de desembre fins al dia 5 de gener, tots dos inclusivament. Tots aquells actes que requerisquen inscripció prèvia (tallers, tornejos i activitats esportives) comptaran amb un termini d’inscripció obert del 9 al 17 de desembre, a través dels seus formularis adients. Les activitats de Sabjove també requereixen inscripció prèvia (96 091 86 79).

Respecte a l’homenatge per les Noces d’Or del 29 de desembre, s’emmarca dins de la programació nadalenca i les parelles que vulguen participar en ell han d’acudir a l’Ajuntament per a inscriure’s fins al pròxim 10 de desembre.

L’acte se celebrarà dins del berenar de Nadal per a persones majors, a les 17 hores, que també requereix d’inscripció prèvia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà