Campanya solidària del PP de Llíria d’arreplega d’aliments i productes d’higiene

cartel pp

El PP de Llíria ha posat en marxa per segon any consecutiu una campanya solidària d’arreplega d’aliments no peribles i productes d’higiene i neteja.

Les donacions s’entregaran a Cáritas Llíria per ajudar aquelles persones amb menys recursos i que amb l’actual crisi la seua situació s’ha vist agrabada.

Les persones interessades a col·laborar en esta campanya podran donar aliments i productes d’higiene i neteja els dimarts 7, 14 i 21 de desembre en la seu del PP de Llíria (C/ Major, 12) en horari de 18 a 20 hores.

La presidenta del PP de Llíria i portaveu popular en l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, hi ha assenyalat que “la crisi generada per la pandèmia està afectant moltes famílies que ho estan passant molt malament i davant d’esta realitat social tan difícil, els populars volem aportar el nostre granet d’arena amb esta campanya solidària”.

Mazzolari ha animat a tota la societat edetana a què “participe en iniciatives solidàries perquè encara no s’ha superat la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel COVID-19 que ha deixat en una situació complicada a moltes famílies de la nostra ciutat” i ha destacat que “entre tots fem junts un Nadal més humà i solidària”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà