Riba-roja: Jornada de voluntariat el Dia de l’Arbre al parc del Túria

cartel ribarroja

El Parc Natural del Túria al costat de l’Ajuntament de Riba-roja, la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria, Afempes i Creu Roja han organitzat el diumenge 29 de gener a les 11 hores una jornada de voluntariat amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre.

El objectiu és ajudar a regenerar la vegetació de la ribera del riu amb la repoblació d’espècies d’arbres i arbustos de ribera.

La jornada està pensada perquè puguen gaudir persones de tota les edats i consistirà en un xicotet recorregut interpretatiu per a conéixer el valor del patrimoni natural de l’ecosistema de ribera i els beneficis de recuperar-lo per a, posteriorment, dur a terme la repoblació.

Aquesta zona ha patit nombrosos impactes que han conclòs en una pèrdua de bosc de ribera en favor de la proliferació d’espècies exòtiques invasores, que han minvat la qualitat ecològica d’aquest ecosistema.

Un clar exemple són les grans masses de canyar que ocupen el lloc on creixien boscos de xops, àlbers, salzes o oms.

El lloc de reunió serà la zona pícnic de l’Àrea Recreativa de l’Esplanada del Riu y la duracióde dues a tres hores.

L’activitat és gratuïta amb places limitades pel que els interessats a participar han de realitzar una inscripció prèvia en el correu parque_turia@gva.es o per telèfon 96 271 87 15 – 660 127 250.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà