La Policia Local de l’Eliana suma cinc agents

policia leliana

La plantilla s’incrementa fins als 31 policies

Un total de cinc nous agents de la Policia Local han estat rebuts aquest migdia en el Saló de Plens de l’Ajuntament per part de l’alcalde, Salva Torrent. L’acte, en el qual també ha estat present el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora i l’Oficial Cap, Alfonso Azkoitia, ha servit per a donar-los benvinguda a la localitat després de la seua recent incorporació a la plantilla municipal.

Dels nous policies, dos venen a substituir vacants d’agents que s’han traslladat mentre que les altres tres són places de nova creació, ascendint així la plantilla a un total de 31 agents.

El cos policial de l’Eliana està dotat dels recursos necessaris per a desenvolupar la seua labor amb 3 vehicles policials, un d’atestats i controls, 2 noves motos tot terreny de gran cilindrada, un dron i 84 càmeres de vigilància per a prevenir delictes.

Torrent ha recordat que formen part d’un servei públic essencial per a la ciutadania -que inclou vigilància preventiva, seguretat ciutadana, controls, violència de gènere i menors- i els ha traslladat la benvinguda a l’Eliana.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.