Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia de l’Arbre amb una plantació d’exemplars

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, en col·laboració amb l’Associació ECOlectivo SAB, ha organitzat una jornada de plantació d’arbres amb motiu del Dia de l’Arbre baix el lema ‘Sembrant vida al nostre poble’. L’activitat es durà a terme el dissabte 17 de febrer, a les 10 del matí, i tindrà lloc als Jardins de Sant Vicent, situats entre l’avinguda Cortés de Medio i l’avinguda San Antonio de Benagéber.

La iniciativa busca promoure l’educació mediambiental, especialment entre els més joves, a més de contribuir a preservar l’entorn. I és que, ampliar el nombre d’arbres per habitant en el municipi és una mesura que no sols aporta a la millora estètica de la localitat, sinó que també exerceix un paper crucial en la qualitat de vida dels habitants.

En aquesta línia, el regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, Luís Trejo, ha agraït la col·laboració d’ECOlectivo SAB per “donar suport a aquest tipus d’activitats”, al mateix temps que ha destacat “el seu compromís amb els valors de la sostenibilitat”. Així mateix, l’edil ha recalcat “la nova etapa que hem iniciat a Sant Antoni de Benaixeve, en la qual el municipi aspira a ser un far de les polítiques mediambientals al Camp de Túria”.

De la mateixa manera, l’alcaldessa de la localitat, Eva María Tejedor, ha emfatitzat “la fermesa i determinació de l’actual equip de govern per enfortir la conscienciació ecològica a través de polítiques municipals sòlides”. La primera edil també ha recalcat “l’esforç de l’executiu per educar a la comunitat, i especialment a les generacions més joves, sobre la rellevància de preservar l’entorn natural, amb activitats com aquesta o els tallers ‘reciclomusicals’ impulsats amb èxit des de la regidoria d’Educació”.

La inscripció de l’activitat és gratuïta i està oberta a tots els públics a través d’aquest enllaç: https://form.jotform.com/240122726730346

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà