Primer Fòrum JoveSab de Sant Antoni de Benaixeve

I Fòrum JoveSab 2022

Aquest dissabte 26 de març tindrà lloc el I Fòrum JoveSab a Sant Antoni de Benaixeve, una trobada organitzada per la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut a través de Sabjove on s’oferirà un espai de diàleg entre els i les joves participants i l’equip de govern.

Durant el Fòrum també es presentaran els avanços sobre el desenvolupament del Pla de Joventut per al municipi. L’activitat es desenvoluparà a la Casa de la Joventut en dues sessions: una al matí, dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys a partir de les 10 hores; la següent, a partir de les 17 hores per a adolescents d’entre 12 i 18 anys.

Les sessions començaran amb el fòrum i posteriorment hi haurà una pausa amb refrescos i després una activitat de tir amb arc. Per a inscriure’s cal emplenar els següents formularis:

Les activitats són indivisibles, les persones inscrites han de participar en totes.

La finalitat del I Fòrum JoveSab és que les persones joves puguen aportar la seua visió, idees i propostes en tot allò que els concerneix, i que es materialitze una escolta i diàleg entre joves i responsables polítics. Aquest serà el primer dels Fòrum JoveSab a celebrar al nostre municipi.

En l’activitat també estaran presents els i les Corresponsals Juvenils de Sant Antoni de Benaixeve 2021-2022. Recentment, diverses corresponsals han participat en una entrevista realitzada per Sabjove i RadioSab, on, entre altres aspectes, han destacat quines qüestions plantejaran en el I Fòrum JoveSab i quines expectatives tenen sobre aquesta trobada. L’enllaç a l’entrevista ací: https://www.youtube.com/watch?v=XF0LIO3Fpyo

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà