#8M: Sabjove llança noves activitats

Sabjove, el servei de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de San Antonio de Benagéber, ha presentat noves activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Amb l’objectiu de donar a conéixer el treball de diferents dones al llarg de la història, s’han creat tres activitats d’oci educatiu perquè joves d’entre 10 a 30 anys puguen ser coneixedors tant de les seues històries com de la seua carrera professional de manera gratuïta.

Repartides en tres dies diferents, la primera d’elles serà el 8 de març i consistirà en una escape room, ‘Atrapades en la Ciència’. Aquesta activitat es durà a terme de 18 a 19 hores i podran participar joves d’entre 12 a 18 anys.

El divendres 10 de març de 18 a 19.30 hores, JULS, campiona d’Espanya en Beat Box, oferirà una taller per a aprendre les tècniques bàsiques i iniciar a joves de 12 a 30 anys en el món del Beatboxing.

El dissabte 11 de març, es realitzarà l’activitat ‘Llums de Neó: La veu de les dones científiques’. Una forma entretinguda i creativa d’aprendre sobre el paper de la dona en la ciència per a xiquets i xiquetes majors de 10 anys.

Aquestes activitats es realitzaran a la Casa de la Joventut de SAB (C/Alcarava 78) i ja estan obertes les inscripcions per als i les interessades a través del següent enllaç: https://acurtar.link/k9G8hV

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà