El Conservatori de Riba-roja presenta PianoFest el 2 d’abril

cartel ribarroja

El Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-roja i l’Ajuntament han presentat PianoFest, una experiència musical on participaran més de 130 pianistes i que oferirà el concert de cloenda a càrrec de l’artista emergent, Misha Dacic.

PianoFest està, especialment, dirigit a l’alumnat que estudia piano, però té un marcat caràcter lúdic i divulgatiu que pretén arribar a qualsevol aficionat al piano que vulga participar.

L’entorn triat per este festival és el Castell on s’habilitaran escenaris amb pianos i un Street Piano , al pati, com a zona d’interpretació lliure per al públic en general.

A més, s’oferiran conferències i miniconcerts i els qui assistisquen a l’esdeveniment podran combinar l’activitat musical amb la visita de les exposicions del Molí, el Museu Visigot MUPLA, el Museu de Ceràmica MUCA i de l’ECA Espai d’Art Contemporani Es Castell.

Amb la col·laboració de YAMAHA Pianos i la participació de l’Associació de Bunyoleres, el festival serà el 2 d’abril de 10 a 13 hores al carrer Cisterna i al Castell de Riba-roja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà