L’obra de teatre ‘Descarados’ s’estrena a l’Eliana el 2 d’abril

cartel eliana

L’Auditori de l’Eliana acollirà dissabte que ve 2 d’abril l’estrena de l’obra de teatre ‘Descarados’, una versió molt espanyola de ‘Clacson, Trombette e Pernacchi’ del Premi Nobel de Literatura Dario Fo i Franca Rame. La delirant comèdia estarà protagonitzada per l’actriu elianera Lola Moltó, al costat de Juan Gea, Marta Chiner i Rafa Alarcón, entre altres, i dirigida per Santiago Sánchez.

L’intent de segrest d’una alta personalitat de la societat espanyola i la confusió d’aquest amb un dels seus empleats genera tot tipus de malentesos i provoca situacions que faran morir de riure al públic assistent. Una sàtira de la societat que posa al descobert els manejos de la política, els jutges, les empreses de l’Ibex 35, la policia, les clavegueres de l’Estat i… fins i tot de la medicina!. Tot amb la ironia i l’humor del gran mestre italià de la Comèdia de l’Art.

L’edil de Cultura, Eva Santafé, ha animat a la ciutadania a no perdre’s aquesta estrena que vindrà a culminar les celebracions del Dia Mundial del Teatre que estem celebrant aquests dies amb la conferència de l’actriu Iris Lezcano prevista per a hui i la mostra de tallers a càrrec d’APLAE (Associació per les arts escèniques de l’Eliana), que se celebrarà demà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà