Torna el festival de curtmetratges l’Eliana Cinema del 9 al 17 de setembre

Cartell l'Eliana Cinema

El festival de curtmetratges ‘l’Eliana Cinema’ presentarà el dimecres 30 de març, les bases de participació d’aquesta nova edició que se celebrarà el pròxim mes de setembre, així com els premis, el programa o la composició del jurat.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural i estarà amenitzat amb la interpretació de melodies de pel·lícula interpretades en directe per la soprano Mª José Bes i el pianista José Luis Faulí.

La principal novetat d’aquesta VI edició serà la incorporació de la secció ‘Cinema a l’escola’, en el qual l’alumnat dels centres d’ensenyament realitzarà un curt que optarà a premi i reconeixement en la seua categoria.

Per descomptat, comptarà amb la secció principal del festival ‘72 hores’, que consisteix en el rodatge d’un curtmetratge en tres dies en una localització de l’Eliana designada per sorteig. Un repte a la inspiració, la rapidesa i al bon fer.

L’esdeveniment se celebrarà del 9 al 17 de setembre i comptarà amb nombroses i variades activitats relacionades amb el cinema obertes al públic interessat.

‘L’Eliana Cinema’, organitzat per l’Associació Cultural LeCinema i la Regidoria de Cultura, té com a objectiu desenvolupar noves trajectòries al cinema contribuint a l’exposició i visualització de l’enginy cinematogràfic que abunda entre la joventut local, persones aficionades i professionals del sector.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà