El carril bici entre la Pobla i l’Eliana entra en fase d’exposició pública

carril bici

El camí de l’Assagador tindrà una rotonda en l’encreuament amb la CV375.

La Diputació de València obri el termini d’exposició pública la construcció del carril bici que unirà la Pobla de Vallbona i l’Eliana. El projecte preveu fer un carril bici compartit amb vianants en paral·lel a la carretera CV-375 i que començarà a la Ronda Sud i connectarà amb l’entrada de l’Eliana.

L’obra compta amb un pressupost d’1.823.358 euros a càrrec de la Diputació de València i respon a les reivindicacions del govern municipal de completar la carretera que uneix tots dos municipis.

La via tindrà una longitud de 2 quilòmetres amb una amplada de 3,20 metres i comptarà amb una separació física de la calçada. D’esta manera es connectarà amb el tram ja construït al terme de l’Eliana permetent la connexió de tots dos municipis. A més, el carril disposarà d’enllumenat per donar seguretat als usuaris.

La Diputació preveu també la construcció d’una rotonda a l’altura del camí de l’Assagador que done seguretat a l’accés de l’encreuament. Una obra que es veurà completada amb el projecte que l’Ajuntament té previst executar enguany d’ampliació d’este camí i que disposarà un carril bici compartit entre la Vereda del Mas de Tous i la carretera la Pobla – l’Eliana.

Des del govern municipal de la Pobla de Vallbona s’ha manifestat la satisfacció per unes obres que fa anys reivindica davant la Diputació de València i que han de permetre connectar el nucli urbà amb la zona industrial i residencial de Cap de l’Horta i que facilitarà la mobilitat no motoritzada entre els municipis veïns.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà