Programació d’activitats de Sabjove per a abril, maig i juny

cartel sab jove

Sabjove ha presentat la seua programació d’activitats per a abril, maig i juny per a joves de Sant Antoni de Benaixeve d’entre 12 i 30 anys.

El servei de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut llança a més una nova Targeta Sabjove, que ha sigut renovada amb més i millors serveis. Amb ella els i les usuàries podran inscriure’s a les activitats de forma més ràpida i senzilla, accedir al servei de préstec de llibres, descomptes en comerços locals i més avantatges.

L’horari per a tramitar la nova targeta serà de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores a la Casa de la Joventut.

La nova programació acollirà tornejos, excursions, tallers, iniciatives solidàries, sessions informatives, cursos i activitats esportives.

A partir del pròxim divendres 29 d’abril continuen els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment que, com sempre, se celebren cada dues setmanes.

També es convocaran dos concursos de cartells: el del Dia Mundial del Medi Ambient, que té lloc cada 5 de juny, i el del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra cada 28 de juny.

El divendres 22 d’abril tindrà lloc un mercat de llibres de segona mà, on hi haurà intercanvi i recollida de llibres de temàtica infantil i juvenil per a la biblioteca a la Casa de la Joventut a les 17 hores i s’emmarca dins de la celebració del Dia del Llibre.

Totes les activitats seran gratuïtes encara que requeriran inscripció prèvia, a través de la web de Sabjove: https://sabjove.wixsite.com/sabjove o bé contactant a través del telèfon 607 601 301 o en sabjove@sabenageber.com. Les places seran limitades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà