Rescaten a un home després de caure 20 metres per un terraplé en Nàquera

Va patir lesions i el van traslladar en llitera de rescat

Els bombers han rescatat un home que va patir una caiguda d’uns vint metres d’altura en un terraplé d’una zona rural de Nàquera, ahir dissabte.

L’avís es va rebre a les 19:23 hores i fins allí el Consorci hi va mobilitzar un dispositiu de rescat amb Grup de Rescat en Altura GERA del Consorci, que hi va acudir amb helicòpter de rescat de Generalitat. També es van mobilitzar bombers de Montcada, comandament de bombers de Sagunt i unitats de bombers forestals de GVA-Sgise.

En estar prop de l’ocàs, l’helicòpter es va haver de retirar després de dipositar en el terreny al GERA, i tot el procés de rescat va continuar via terrestre, malgrat ser una zona de molt difícil accés.

Els bombers hi van immobilitzar l’home, que s’hi havia lesionat en la caiguda, i el van ubicar en llitera de rescat per poder traslladar-lo, assegurant el procediment amb instal·lació de línies de seguretat per poder extreure’l amb seguretat via terrestre. Prop de les dotze de la matinada, els efectius el van transferir a l’ambulància desplaçada a la zona, i el dispositiu de rescat dels bombers es va desmobilitzar finalment a les 00:30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà