Cicle Bandístic ‘Ara sona Riba-roja’ el 8 d’octubre

cartel riba

Riba-roja ha presentat el III Cicle Bandístic “Ara sona Riba-roja”, organitzat per l’Ajuntament i la Societat Unió Musical, que se celebrarà el 8 d’octubre, consisteix en una desfilada de les bandes.

La trobada consisteix en una desfilada de les bandes participants des de la seu de la Societat Unió Musical de Riba-roja fins a l’Auditori Municipal a les 17 hores i un festival posterior, a les 18 hores, preparat per a l’ocasió.

Participaran dues bandes convidades i l’amfitriona, la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja de Túria. Les bandes participants l’hauran de fer amb plantilles d’entre 60 i 90 músics, disposaran d’entre 20 i 30 minuts de concert lliure i tancaran amb la interpretació bé d’un pasdoble, bé d’una marxa cristiana, o bé d’una marxa mora lliure que l’organització li assignarà per sorteig.

L’organització col·laborarà amb les societats musicals convidades amb un autobús gratuït, una subvenció de 500 euros per la seua participació i una invitació a un berenar en finalitzar el festival

Les bandes interessades a participar tenen fins al 15 de juliol de termini per a enviar la seua sol·licitud al mail unionmusicalribarroja@hotmail.com amb les següents dades: nom de la Societat, nombre de places i currículum; nom del director / directora i currículum; programa a interpretar, mancant la peça que assignarà l’organització, autoritats que acompanyen a la Societat (si hi ha) i dades fiscals de la societat musical.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà