EdetArts: Primer festival de música de cambra de Llíria el 25 i 28 de maig

cartel edetarts

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament edetà ha organitzat la primera edició del Festival Internacional de Música de Cambra de Llíria ‘EdetArts 2022’. L’esdeveniment se celebrarà els dies 25 i 28 de maig a l’auditori del Conservatori Professional de Música de la localitat.

Amb la direcció artística del violoncel·lista canadenc Cameron Crozman i la coordinació tècnica de Turisme Llíria, el festival comptarà amb la participació d’intèrprets de diferents països com el Japó, el Canadà, els Estats Units, Cuba, Suècia, França, Portugal i Espanya.

El concert del dimecres 25 està dedicat a compositors alemanys del Classicisme i el Romanticisme. Els intèrprets Vicent Huerta, Arianna Smith, Cameron Crozman i MeaganMiltaz oferiran obres de Beethoven, Brahms i Schumann.

El repertori del dissabte 28 comptarà obres de compositors europeus com Debussy, Saint Saëns, Lutoslawski i Tchaikovsky. Actuaran CatherineOrdonneau, Jorge González, KeiTojo, KristinaWiniarski, KaiGleusteen i Cameron Crozman.

Els dos concerts seran a les 20 hores i l’entrada és lliure fins a completar aforament.

EdetArts s’incorpora, així, a les propostes de Llíria City of Music en el marc de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO, com el festival de música antiga “eMe”, el de jazz i altres músiques “El DesenJazz” o el de músiques del món “LLUM Fest”.

Segons el regidor de Turisme i d’Ensenyaments Artístics, Paco García, este Festival Internacional de Música de Cambra de Llíria “serveix per a ampliar la nostra programació d’esdeveniments musicals com un nou atractiu turístic i té com a objectiu que la música siga també la base del desenvolupament local sostenible i complir així amb els objectius de l’Agenda 2030 de la UNESCO”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.