El Gran Fons de Llíria torna el 19 de maig

carrtel
El XVII Gran Fons Ciutat de Llíria-Gran Premi Juan Alcocer se celebrarà el diumenge 29 de maig després de dos anys de parèntesis per la pandèmia. La prova està organitzada pel Grup d’Esplai Atletisme Edeta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i la Mancomunitat del Camp de Túria.
 
La prova reina, la 15K, forma part del Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2022, i a més es disputarà la tercera edició de la 8K. Les dos modalitats començaran a les 9.00 hores, amb eixida i meta al pavelló Pla de l’Arc.
 
El Gran Fons de Llíria discorrerà per un circuit mixt de vies urbanes i pistes rurals del municipi, que també passarà pel parc de Sant Vicent.
 
L’edil d’Esports, Paco Gorrea, ha manifestat que “des del club i l’Ajuntament hem preparat amb molta il·lusió esta competició que representa la gran festa anual del running a la nostra ciutat i que torna de nou als nostres carrers després de no haver-se pogut celebrar en estos dos últims anys”. “Esperem que siga tot un èxit i les persones participants disfruten d’esta cita esportiva”, ha afegit.
 
Les inscripcions prèvies es poden realitzar fins al pròxim 26 de maig en la web www.cronorunner.com o presencialment a la botiga local TwinnerEdetaRunning. A més, les persones que s’apunten abans del 23 tindran assegurada la talla de la samarreta de l’esdeveniment. També es podran fer les inscripcions fins a unahora abans de l’inici de la carrera.
           
 
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà