‘Migrare’ de la Companyia Maduixa el 25 de juny a la Plaça Major d’Olocau

Cartel Migrare

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Vila d’Olocau informem de la representació el dissabte 25 de juny de l’obra ‘Migrare’, un emocionant espectacle a càrrec de Maduixa, la companyia que va portar l’any passat ‘Mulïer’ amb un gran èxit malgrat les restriccions que hi havia aleshores a causa de la pandèmia. 

‘Migrare’ és una història commovedora de quatre dones i un espai buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Unes dones que van haver de deixar la seua terrad’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles ho transiten buscant el seu lloc, un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només de manen això, i lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seua lluita, la lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients. 

Es tracta d’una obra guardonada en els certàmens FETEN 2022 i Moritz de Fira Tàrrega 2021 i l’element clau de la qualés la utilització de les xanques per a contar una història. Aquesta forma d’expressió artística s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix Maduixa i que obri un univers de possibilitats per a articular un diàleg entre la dansa, el gest i l’equilibri.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà