Vilamarxant tornarà a disfrutar del cinema d’estiu

cinema estiu vilamarxant

La ciutadania de Vilamarxant tornarà a disfrutar del cinema d’estiu durant els mesos de juliol i agost. Fins a sis pel·lícules estan programades per la regidoria de Cultura perquè els veïns visquen la passió pel seté art en la replaça.

“Sonic, la pel·lícula” serà la primera cinta que es projectarà durant esta programació especial que cridarà l’atenció de tots els públics. La cita, el 3 de juliol. Mentrestant, el pròxim 10 de juliol arribarà el torn de “Las aventuras del Dr. Dolittel”, i “Wonder Woman 1984” es podrà veure el 10 de juliol.

“Sevillanas de Brooklyn”, el 24 de juliol, i l’última versió del clàssic “Pinocho”, el 31 de juliol, tancaran el cicle durant el mes de juliol. Finalment, “A todo tren: Destino Asturias” serà l’última pel·lícula prevista per al 7 d’agost.

Miguel Navarro, regidor de Cultura i Festes de Vilamarxant, ha explicat que este cicle cinematogràfic està pensat “perquè tots els veïns del nostre poble, tinguen l’edat que tinguen, s’ho passen en gran amb el cinema d’estiu”.

“Volem que la nostra ciutadania disfrute dels dies d’estiu i el cinema a l’aire lliure és una de les activitats que més acceptació tenen durant tot l’any. Segur que les pel·lícules que projectarem criden l’atenció de xiquets, joves i adults”, ha conclòs el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà