El polígon industrial de l’Eliana serà una realitat la pròxima tardor

L’Ajuntament ha invertit per a la finalització de la seua urbanització 800.000 euros

Les obres dep Polígon industrial de l’Eliana, en les quals l’Ajuntament a través de la seua gestió directa ha invertit 807.037 euros, estan completant ja la urbanització del sector Suzi-1. L’objecte del projecte que porta en marxa des d’el mes de desembre passat ha sigut definir, dimensionar i valorar les actuacions necessàries per a la seua finalització, que va quedar pendet de terminació per a l’Agent Urbanitzador en 2015.

Des de llavors, les obres van quedar parades i es realitzava un manteniment mínim de les mateixes que, no obstant això, no impedia la degradació de les infraestructures i instal·lacions pel pas del temps i els actes vandàlics que es produïen.

El projecte té dues parts diferenciades: la primera, són les obres de reparació de desperfectes causats que ha assumit l’Ajuntament, i la segona, són els treballs pendents de terminació que no van ser executats per l’Agent Urbanitzador, bàsicament, enllumenat i jardineria, que són a càrrec dels propietaris a partir de quotes urbanístiques.

L’alcalde Salva Torrent, ha recordat que es tracta d’un procés llarg que permetrà a l’Eliana, per fi, passar de ser una ciutat solament de serveis a una ciutat industrial que atraurà empreses sostenibles mediambientalment, innovació, desenvolupament econòmic i creació d’ocupació per a veïns i veïnes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà