Llíria Escènica del 5 al 8 de juliol

Llíria escenica

El “Festival d’Arts Escèniques al Carrer: Llíria Escènica” compleix enguany la seua cinquena edició. Els espais públics de la ciutat tornaran a convertir-se en els escenaris a l’aire lliure dels diferents espectacles programats.

La programació es desenvoluparà del 5 al 8 de juliol i inclou representacions de teatre, dansa, música i circ. Les Termes romanes de Mura, el parc Silvestre d’Edeta i els carrers del centre urbà acolliran la celebració d’estos espectacles dirigits a tots els públics.

La companyia OtraDanza obrirà, el dimarts 5, Llíria Escènica 2022 amb la funció de dansa i circ “La Banda”.

El 6 de juliol serà el torn de l’espectacle itinerant “Disparatario Circ” i “El desig de la joventut” del projecte internacional escènic Les Europes Menudes que promou la Universitat de València amb alumnat Erasmus.

Per al dia 7 Spinish Circ presentarà l’espectacle de circ i teatre “Peus Dalt”. I el divendres 8 es tornarà a oferir una doble sessió. A la vesprada, per als més xicotets, La Banda del Drac representarà “La festa del Rei”, i a la nit “Atelier” de Paula Segarra tancarà el V Festival d’Arts Escèniques de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà