Obert el termini per a participar en l’Eliana Cinema

cartel eliana

El festival l’Eliana Cinema torna per a animar els amants del seté art a crear les seues obres audiovisuals amb la seua secció 72 hores. Els participants tindran tres dies per a escriure el guió, gravar, editar i entregar un curtmetratge que no supere els 5 minuts de duració.

El film serà realitzat a l’Eliana durant el cap de setmana del 9 a l’11 de setembre en una localització assignada per sorteig i en el qual ha d’aparéixer un objecte proporcionat per l’organització del Festival. Els diferents equips participants hauran de disposar de tot el material i infraestructura necessària per a la realització del seu curtmetratge podent-se presentar una única obra per equip.

Podran participar en aquest concurs totes les persones físiques o jurídiques que ho desitgen, siga com siga el seu domicili físic o fiscal, podent inscriure’s des de fora del territori espanyol. El termini per a la inscripció, que pot dur-se a terme en l’adreça lelianacinema.films@gmail.com o a través del següent formulari., ja està obert i finalitzarà el 31 d’agost.

El certamen comptarà amb tres premis en metàl·lic a part de diversos esments especials amb un 1r premi de 1000€ i el guardó del festival conegut com la “Espiral Daurada”. Per part seua, el segon premi serà de 500 euros i finalment el tercer lloc rebrà 300 euros. A més, tots els guanyadors obtindran un diploma acreditatiu.

Un jurat professional serà l’encarregat del dictamen final i atorgarà els diferents premis en en el transcurs de la Gran Gala Final la qual tindrà lloc el 17 de setembre en lloc i hora per determinar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà