Segon concurs de Composició per a Banda Arturo Balaguer ‘el de Canya’

cartel la pobla

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona convoca la segona edició del Concurs de Composició per a Banda Simfònica Arturo Balaguer ‘el de Canya‘ per fomentar i difondre la cultura musical promocionant la música de banda.

Les composicions han de ser originals i inèdites, no s’han d’haver presentat en altres concursos i no han d’implicar, en tot o en part, còpia o plagi de composicions pròpies o altres artistes o bandes. Els autors o les autores seran responsables, davant l’Ajuntament i davant tercers, del compliment d’allò que s’ha establit en aquesta convocatòria.

Podran concórrer al concurs totes les persones majors d’edat, de qualsevol nacionalitat.

REQUISITS DE PRESENTACIÓ DE LES COMPOSICIONS

  • Les obres musicals que es presentaran a concurs seran en la modalitat de gènere simfònic, sense text literari, i queden descartades les obres per a solistes i les vocals.
  • Hauran de ser escrites i instrumentades per a una formació habitual de banda de música, la plantilla instrumental mínima es relaciona en l’Annex I.
  • Les obres no podran superar el grau 4 de dificultat, i tindran una duració mínima de 10 minuts i màxima de 15 minuts.
  • Les composicions han de ser originals i inèdites, mai abans presentades en públic, ni premiades en cap un altre concurs. No s’acceptaran propostes de composicions ja existents.
  • En cas que la composició presentada incorpore fragments musicals de titularitat diferent de la de l’autor, el concursant haurà d’acreditar que està autoritzat pels possibles drets d’aquests fragments.
  • En tots els casos, qualsevol responsabilitat serà absolutament dels autors.
  • Les obres que no resulten finalistes ni guanyadores en edicions anteriors seran candidates directes en la convocatòria de 2022 amb la possibilitat de presentar una nova versió revisada de l’obra.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà