Benaguasil i Ecovidrio promouen la campanya ‘La Plantà del Vidre’

ecovidriobenaguasil

El premi és una plantació d’arbres amb tots els casals fallers

Com ja fera l’any passat, Benaguasil s’uneix a la campanya ‘La Plantà del Vidre’ impulsada per l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio per a aquestes Falles, i l’objectiu de les quals és conscienciar a la població, i especialment als fallers i falleres, de la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes.

Amb aquest propòsit, Ecovidrio ha tornat a vinilar els contenidors de vidre pròxims als 10 casals fallers, de manera que siga més senzill comptar els quilograms d’envasos de vidre recollits durant les festes. Igualment, per a reforçar la campanya, els dies 16 i 17 de març els casals fallers seran visitats per educadors ambientals per a informar sobre la importància del reciclatge d’envasos de vidre i els beneficis que reporta al medi ambient i la societat.

A més de Benaguasil en la campanya participen altres 12 municipis valencians que celebren festes de Falles: La Pobla de Vallbona, Llíria, Cullera, Gandia, Catarroja, Torrent, Paterna, L’Eliana, Algemesí, Godella, Borriana i La Vall d’Uixó. Entre ells competiran per ser el municipi més reciclador.

El guanyador serà el que més punts aconseguisca per incrementar la recollida de vidre respecte al mateix període de l’any anterior, i per la difusió que faça de la iniciativa. El premi consisteix en una plantació d’arbres per a la localitat en el qual cada casal faller podrà apadrinar un exemplar.

Així mateix, tots els municipis que superen el repte de reciclatge proposat aconseguiran el guardó verd de Ecovidrio. També hi haurà un premi per a totes les Falles que reciclen, en el seu propi contenidor, 400 quilos o més de residus d’envasos de vidre. En aquest últim cas, el premi serà un miniglú amb la imatge de campanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà