L’Eliana inicia la nova temporada de Anem al Teatre


L’Eliana ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament la programació de la temporada 2022/2023 d’Anem al Teatre. A l’acte han assistit alguns dels protagonistes que conformen el cartell d’aquesta nova edició, com l’actriu, Nuria Herrero o els veïns de l’Eliana, Lola Moltó i Ancor Montaner. En total, 11 obres de teatre, musical i dansa seleccionades d’entre les millors propostes escèniques de l’actualitat que acollirà l’Auditori Municipal des d’aquest mateix mes de setembre i fins a abril de 2023.

‘Tercer Cuerpo’ serà l’obra que estrenarà la temporada al municipi, protagonitzada per cares conegudes del panorama artístic espanyol com Natalia Verbeke, Carmen Ruiz o Nuria Herrero. L’entrades per a aquest primer espectacle es poden adquirir ja a través de Elientrada. A l’octubre tornarà als escenaris elianers Lola Moltó, que coprotagonitza al costat de Marta Chiner ‘La comèdia de la vida’. Un al·legat a les dones de dues amigues artistes que han d’enfrontar-se a la vida, adrezades de glamur i decadència.

tetare l'eliana

El mes de novembre estarà dedicat al públic infantil amb dues obres: ‘El xiquet que volia una falda escocesa’, Premi Teatre Infantil Escalante de la Diputació de València, que s’oferirà de manera gratuïta a través d’invitació i ‘Dumbo, el musical’, un espectacle adaptat al llenguatge de signes guanyador dels Broadwayworld 2020 i premi al millor vestuari i disseny de cartell de Teatre Musical 2020.

Ja al desembre, es representarà ‘Adalaine, el musical de moda’, el vestuari de la qual ha sigut dissenyat el jove elianer Ancor Montaner, i ‘Entre copas’, amb el conegut actor Juanjo Artero. 2023 arribarà amb ‘Alicia al musical de les meravelles’ amb el també elianer Ángel Crespo i la cita amb la dansa amb ‘Malditas plumas’, de Sol Picó. Les companyies locals es faran lloc en la programació amb ‘Terapia singular’ de Teatreliana i ‘El bosque mágico y la gema de la vida’ d’APLAE. La que posarà el fermall d’or a aquesta temporada serà l’adaptació de l’obra d’Arthur Miller ‘Muerte de un viajante’ amb el famós actor Imanol Arias com a protagonista.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà