Taller de Robòtica per a xiquets el 18, 25 de novembre i 2 de desembre

Cartel Curso Robótica II

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa un Taller de Robòtica dirigit a xiquets de 9 a 11 anys.

El taller creatiu s’impartirà al CEIP 8 d’abril els dies 18 i 25 de novembre i 2 de desembre de 2022. L’horari serà de 18.00 a 19.30 hores.

Les inscripcions es podran realitzar del 10 al 15 de novembre a través del següent formulari: https://forms.gle/h7LfuMb6rXiJkY9B7. Les places seran limitades. El formulari s’obrirà el 10 de novembre a les 9 hores.

Aquesta activitat extraescolar està emmarcada en el programa “Conciliamos 2022-2023”, una oferta d’activitats de suport educatiu i activitats extraescolars culturals i lúdiques dirigides a la població escolar del municipi. Aquest programa té l’objectiu de facilitar la conciliació familiar fora de l’horari lectiu, així com durant els períodes de vacances escolars.

Les activitats que formen part del programa “Conciliamos” han sigut preparades des de les regidories de Cultura, Educació i Infància, Adolescència i Joventut per a proporcionar la població escolar d’entre 3 i 18 anys una oferta diversa i atractiva.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.