La Carrera dels Arbres i Castells se celebrarà el 4 i 5 de març de 2023

cartel arboles y castillos 2023

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en la preparació de la pròxima edició de la Carrera dels Arbres i Castells. La tretzena edició de la prova per equips es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de març de 2023.

Una de les principals novetats de la carrera és que s’ha reduït el nombre d’etapes. Entre el dissabte i el diumenge de competició es disputaran nou etapes, amb la finalitat d’afavorir la formació d’equips i augmentar la participació en cada etapa. S’eliminen les més conflictives sumant en total prop de 120 quilòmetres.

Els equips podran estar compostos per un mínim de cincn corredors/as i un màxim de nou.

La Carrera dels Arbres i Castells se disputa per equips durant tot un cap de setmana en diferents etapes que recorren els municipis de Camp de Túria.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com la Serra Calderona i el Túria alhora que donem a conèixer el patrimoni natural, històric i cultural de la comarca.

En els pròxims dies es donarà tota la informació referent a les inscripcions, preus i etapes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà